10 Mart 2020 Salı

İyi Parti Bodrum ilçe başkanı tribünlere oynarken ofsayta düştü

İktidar payandası MHP'den kopanların oluşturduğu ve yeri geldikçe proto faşist söylemini sergilemekten asla vazgeçemeyen İyi parti, 2019 yerel seçimlerine büyük umutlarla girmiş, ama Karadeniz mafyasının oyuncağı olduğu anlaşıldığı için Bodrum'da seçimi kaybetmişti.

Bu yenilginin verdiği hırs ve inadın yanısıra, kent rantından pay kapamayan İyi parti Bodrum teşkilatı, son olarak çareyi "bel altı" bir üslup kullanarak hezeyanlarını kusmakta bulmuş görünüyor.

İyi Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber, belediye mülkleri ile ilgili yaptığı yazılı basın açıklamasında maksadını oldukça aşan ifadeler kullanarak gerçekle uzaktan yakından ilgi olmayan saçmalıkları sıraladı.

"Seçim öncesi “Bodrumun kaybettiği tarihi ve kültürel dokusunu geri kazandıracağız” sloganıyla yola çıkarak halkın desteğiyle 31 Mart 2019 Yerel Seçimlerinin galibi ekip; ne hikmetse seçimden kısa süre sonra esas yüzünü göstererek belediye mülklerinin değerlendirilmesi ve gelirlerinin artırılması bahanesiyle tüm ekonomik krizlere rağmen 12 ay dükkanını açık tutan esasen Bodrum kültürü ve tarihini koruma gayretindeki gerçek esnafı işyerlerinden tahliye etme gayreti içerisine girmiştir." ifadesini kullanan bu başkana sormak istiyoruz:
Kimmiş bu "Bodrum kültürü ve tarihini koruma" gayretindeki esnaf? Söylesin de bilelim!

Neredeyse bütün Türkiye'de "turist kazıkçısı esnaf" olarak markalaşmayı başarmış Bodrum esnafı(!) mıdır bu bahsettiği?

Yoksa, kendi partileri partileri seçim kazanamadığı için bekledikleri rantı alamadığı için mağduru oynamaya kalkan esnaf mıdır?

"CHP yönetiminin bir önceki CHP yönetimine karşı oluşturduğu tepkisel tutum yani aynı partinin farklı seçim dönemlerine yansıyan istikrarsız tutumu karşısında ezilen; HALK ve Bodrum’un ticaret yükünün büyük bir kısmını çeken ESNAF olmamalıdır."
diye bir cümle kurma cüretini gösteren bu ilçe başkanını nezaket, mantık ve akıl çizgisine davet ediyoruz!

Hırsının kurbanı olmuş esnafın sözde esnafın tercümanlığını yapmaya yeltenen siyasetçiler, ancak kendini rezil ve maskara ettikleriyle kalırlar! İyi Parti Bodrum İlçe Başkanı Nevzat Kanber tribünlere şov yapayım derken kendin ofsayta düşürdüğünü farkederse kendisi için olumlu bir adım atmış olur.